VARAAJAT JA MUU HYDRAULIIKKA

VARAAJAT

Hargassnerilta löytyy laaja valikoimia varaajia 350l – 2000l ja siittä ylöspäin. Valikoimassa on pelkkiä energia varaajia, energiavaraajia aurinkolämmölle kierukka sekä käyttövesikierukalla. Varaajissa on vakiona 8 liitäntää sekä anturirauta antureiden portaattomaan säätöön. 

KÄYTTÖVESIVARAAJAT

Hargassner käyttövesivaraajat ovat hyvä valinta kun tilaa on vähän ja käyttöveden tarvi voi olla äkillistä ja suuria määriä. Käyttövesivaraajassa kattilavesi lämmittää kierukassa vettä ja lämmintä käyttövettä voi olla valmiina esimerkiksi 300 tai 500l. Hargassnerin järjestelmässä on myös legionella bakteerin suojaus ohjelma eli varaajan lämpötila nostetaan haluttuina aikoina niin korkeaksi että legionella bakteeri kuolee. NANO pelletti kattiloille on oma käyttövesivaraaja joka sopii kattilan viereen.

LÄMMITYSPIIRIT

Hargassnerin lämmityspiirin pumppu ja sekoittaja paketit ovat helppoja ja vaivattomia asentaa. Kaikki tarpeellinen kuten myös analoogiset mittarit on valmiina yhdessä paketissa eristettynä. Hargssner lämmityspiirin ohjaus ohjaa sekoittajaa ja pumppua tuottaen aina oikean lämpöistä vettä patteri- tai lattialämmitysverkkoon ulkolämpötilan mukaan. Koko luokkia on kaksi DN 25 ja DN32.

KÄYTTÖVESIVAIHTIMET

Hargassnerin käyttövesivahdin on hyvä ratkaisu silloin kun ei ole tilaa sijoittaa käyttövesivaraajaa tai tavallista varaajaa käyttövesikierukalla. Hargassnerin järjestelmä ohjaa käyttöveden tuotantoa ja käyttövettä tuotetaan aina tarpeen mukaan. Vaihtimia on saatavilla kahta eri kokoa FWS 35l ja FWS 50l sekä käyttöveden kierrolla tai ilman.

LÄMMÖNVAIHTIMET

Hargassnerin lämmönvaihdin paketti omalla ohjauksella (HKR). Paketti on helppo ja nopea asentaa sekä kaikki anturit ovat valmiina kiinni. Vaihdin on esimerkiksi hyvä vaihtoehto silloin kun lämmitettäviä kohteita on paljon ja etäisyydet pitkiä. Silloin ei tarvitse olla koko järjestelmällä sama paine.

KANAALIN PUMPPUPAKETTI

Hargassnerin valmis pumppupaketti helppoon ja nopeaan asennukseen. Koko paketti on valmis, myös analoogiset mittarit. Tämän avulla lämpösiirtyy esimerkiksi päävaraajasta toiseen varaajaan. Koko luokkia on kaksi DN25 ja DN32.

JAKOTUKIT

Jakotukkien avulla tasataan paine lämmityspiireille. Tämän avulla toinen lämmityspiiri ei vie kaikkea lämpöa. Jakotukkeja on kahdelle ja kolmelle lämmityspiirille.

×