LÄMMITYSJÄRJESTELMIEN OHJAUS

Voit ottaa rennosti ja keskittyä muuhun – lämmitysjärjestelmä hoitaa ohjauksen puolestasi!

Hargassnerin Lambda Touch Tronicissa on selvät ja helpot kuvakkeet, joiden avulla näyttöä on helppo käyttää ja lukea. Näytöltä voit ohjata koko lämmitysjärjestelmä alkaen palamisesta, varaajien latauksesta, käyttövesivaraajasta aina lämmityspiirien ohjaukseen. Järjestelmä toimii ulkolämpötilan mukaan ja siksi optimaalinen lämmitys on mahdollista toteuttaa edellämainuttujen asioiden avulla, mikä säästää energiaa ja polttoainetta.

MOBIILI KAUKO-OHJAUS LÄMMITYSJÄRJESTELMÄÄN

samsung s3

Uudella Hargassner App:lla voit helposti muuttaa lämmitysaikoja, lämpötiloja ja käyttötiloja sekä vastaanottaa tietoja kattilan tilanteesta. App pitää sisällään muun muassa nämä toiminnot: 

  • Päälle, pois tai vähentää lämpöä lämmityspiireissä
  • Lämmitysaikojen muuttaminen
  • Lämpötilojen muuttaminen
  • LOMA-tilan aktivointi
  • Vastaanottaa tietoa kattilasta, varaajasta tai käyttövesivaraajasta
  • Virheet ja varoitukset.

 Hargassner App on helppo käyttää ja ymmärtää. Tärkeät viestit tulevat suoraan matkapuhelimeesi tai sovellus voi lähettää ne sähköpostiin. Näin tiedät aina, mikä on lämmitysjärjestelmän tilanne. 

HARGASSNER KOSKETUSNÄYTTÖ

Etusivulla näet kaikki tärkeimmät tiedot lämmitysjärjestelmästäsi. Kattilan savukaasujen (160oC) ja veden lämpötilan (72oC)sekä kattilan tehon (100%). LP ovat lämmityspiirien tiedot, joissa lämmitys on päällä mutta sekoitusventtiilit ovat kiinni. Varaajan tiedoissa näkyvät käyttövesikierukan lämpötila ja lämmityksen kolmen anturin antamat lämpötilat sekä varaajan täyttöaste. Kattila lataa varaajaa riippuen ulkolämpötilasta ja lämmityspiirien tarpeiden mukaan.

Ensimmäisessä kuvassa näkyvät mitä arvoja kattila hakee ja mikä on kattilan tämän hetkinen tila. Toisessa kuvassa näkee tarkemmin lämmityspiiri 1 tilan ja pystyy säätään lämmitystiloja. Kolmannessa kuvassa varjaan tila näkyy tarkemmin.

FR-MALLIT

FR-kauko-ohjaimilla ohjaat lämmitysjärjestelmääsi sisältä vaivattomasti.

FR-25

Tällä kauko-ohjaimella saat muutettua sisälämpötilaa +/- 3 astetta. Valintakytkimellä saat valittua lämmitystilanteet. Kuu tarkoittaa, että olet poissa kotoa ja lämpötilaa alennetaan neljä astetta tai mitä olet asettanut kattilan kosketusnäyttöön. Kello-kohdassa lämpötila alenee automaattisesti ennelta määritettynä aikana. Aurinko-kohdassa lämpötilojen alennukset kytkeytyvät pois. Pieni punainen valo varoittaa, jos esimerkiksi kattilan tuhkat pitää tyhjentää.

FR-35

FR-35:lla voit ohjata samoja toimintoja kuten FR-25:lla, ja lisäksi näet ulko- ja sisälämpötilan sekä käyttövesianturin lämpötilan. Jos käytössäsi on klapikattila, näyttö ilmoittaa mikäli klapeja pitää lisätä. Voit myös ohjata enintään kuutta eri lämmityspiiriä. FR-35 löytyy myös langattomana versiona.

FR-40

Tämä kauko-ohjain on varustettu kosketusnäytöllä, ja se sisältää samat ominaisuudet kuin kosketusnäyttö kattilassa.

SMARTHOME-LIITOKSET

Hargassnerilta löytyy ratkaisu kaikkiin yleisimpiin SmartHome-sovelluksiin. Tämän avulla kotisi energiaohjaus yltää aivan uudelle tasolle. SmartHome on innovatiivinen tapa ohjata energiankulutustasi. Säästät energiaa ja selvää rahaa. Voit nauttia SmartHomen tuomasta turvallisuudesta ja mukavuudesta. Sähkökäyttöiset laitteet, lämmitys ja valaistus on yhdistetty yhteen ohjauskeskukseen älypuhelimessasi joten voit ohjata kotiasi mistäpäin maailmaa tahansa.

LOXONE

Loxone

Voit kytkeä Hargassner lämmitysjärjestelmäsi suoraan Loxone talonohjausjärjestelmään. Loxonen avulla voit muuttaa yksittäisen huoneen lämmitysasetuksia halusi mukaan.

MOD BUS

Tämän avulla voidaan Hargassner lämmitysjärjestelmä kytkeä jo olemassa olevaan Mod Bus tai TCP järjestelmään.

KNX

Yhteys KNX talonohjausjärjestelmään. Yhdistetään KNX-laite ja kattila johdolla.

LÄMPÖENERGIAMITTARI

kampstrup

M-bus käyttöliittymän avulla voidaan kattilaan kytkeä energiamittari. Tämän avulla voit helposti tutustua lämmitysjärjestelmäsi lämmöntuotantoon kattilan kosketusnytöstä tai APP:sta sekä myös kaikkien SmartHome järjestelmien avulla. Järjestelmään sopivat Kamstrup mallit Multical 302, 402 & 602.

×