PELLETIN VARASTOINTI

RAPS SIILONTYHJENNYSJÄRJESTELMÄ

RAPS-järjestelmä on täysin imuun perustuva tyhjennys. Käytetään lähinnä pieniin tai L muotoisiin siiloihin. Imukohdat asennetaan keskelle 35o kallistavaa siilon laattiaa. Isot siilot vaativat monta imukohtaa, jotta siilo saadaan tehokkaasti tyhjennettyä. Näihin tilanteisiin RAPS saa varustettua automaattisella (AUP) tai manuaalisella imukohdan vaihdolla.

RAP SIILONTYHJENNYSJÄRJESTELMÄ

RAP on täysin ruuvipurkujärjestelmä. Ruuvi toimittaa pelletin suoraan sulkusyöttimille, joten päiväsiiloa ei tarvita. Siilohuone tarvitsee 35kaltevan lattian. RAP:ssa käytetään hake kattiloita eli teholuokka on 20kw – 330kW ja monikattilajärjestelmissä aina 2,6Mw asti.

SÄKKISIILO

Hargassnerin säkkisiilot ovat heti valmiita ja kestäviä siiloja. Säkkisiilo voidaan sijoittaa sisälle kattilahuoneeseen tai ulos. Jos säkkisiilo sijoitetaan ulos, se tulee suojata UV-säteilyltä ja sateelta. Säkkisiilo on valmistettu erikoisvalmisteisesta, korkealaatuisesta, antistaattisesta ja pölytiiviistä materiaalista. Täyttö tapahtuu puhaltamalla pellettisiiloon ja tyhjennys tapahtuu imemällä pelletit polttimen päivävarastoon.

RAS SIILONTYHJENNYSJÄRJESTELMÄ

RAS_Lagerraum_ok_RGB

RAS tarkoittaa “Room extraction Auger Suction” eli ruuvipurku siilosta ja siitä eteenpäin imu päiväsiiloon. Tätä järjestelmää yleensä käytetään pitkiin tai isoihin siiloihin. Siilon ja kattilan välillä voi olla jopa 30 metriä. Pelletit siiretään ruuvipurkujärjestelmällä siilon päähän, josta pelletit imetään päiväsiiloon. Tämä kaikki tapahtuu automaattisesti. Erikoissuunniteltu ruuvi estää imujärjestelmän ylitäytön ja takaa tasaisen pelletin tarjonnan. Tämän avulla kaikki pelletit saadaan käyttöön siilosta. Siilon lattia vaatii vähintään 35o vinon lattian.

METALLINEN SÄILIÖ SÄKKITÄYTÖLLÄ

Säiliöön täytetään säkeistä ja pelletit imetään päiväsiiloon. Nano kattiloille on oma valkoinen 340l säiliö jonne mahtuu 220kg pellettiä. Isompi säiliö on 770l jonne mahtuu 500kg pellettiä.

PET MAANALAINEN PELLETTISÄILIÖ

Jos talossa ei ole tilaa pellettivarastolle, on mahdollista varastoida pelletit säiliöön maan alle. Säiliö on valmistettu lasikuidista, jota on vahvistettu polyesterillä GFK:lla. Korkein käyttöturvallisuus saavutetaan räjähdyssuojauksella. Patentoidussa järjestelmässä on kaikki tarvittavat laitteet mukana. Säiliö voidaan asentaa puutarhaan tai ajotielle.

PELLETTI KONTTIRATKAISUT

Pellettilämmityskontti on todella helppo ratkaisu varsinkin kun halutaan avaimetkäteen ratkaisuja. Pellettin täyttö voidaan tehdä puhaltamalla tai yläkautta hydraulisesti tai mekaanisesti avattavalla katolla.

×