HAKKEEN VARASTOINTI

ECO-HK JOUSIPURKAIN

Ainutlaatuisia etuja yhdessä paketissa

Erittäin alhaisen vain 0.18 kW (70kW – 300kW: 0.25 – 0.55kW) moottorin tehon tarpeen ja erittäin kestävän kulmavaihteen ansiosta jousipurkain on varsin energiatehokas ja alentaa asiakkaiden sähkölaskuja. Tavanomaisiin jousipurkainjärjestelmiin verrattuna voidaan saavuttaa jopa 67% säästöt. Hargassnerin kulmavaihteen hyötysuhde on jopa 90% joten se on paljo tehokkaampi kuin tavalliset ruuvivaihteet. 

AVOVARASTO

Avonaisessa varastossa on kolme seinää ja täyttö tapahtuu suoraan hakettamalla varastoon tai etukuormaajalla täyttäen. Jousipurkaimen eteen on hyvä rakentaa pieni hyppyri tai vähän isompi este että ei vahingossa vaurioita jousipurkainta täyttäessä. Erittäin hyvä malli koska hakevarasto ja jousipurkain on samassa paikassa.

KELLARIVARASTO JA KATTILAHUONE

Kattilahuone ja varastohuone ovat asuintalon kellarissa. Täyttö tapahtuu Hargassnerin vaakakairalla, joka kiinnitetään varastohuoneen seiniin. Varasto voi olla myös maan alla talon vieressä.

HAKEVARASTO ON KORKEAMMALLA

Kun hakevarasto on korkeammalla kuin pannuhuone hake tiputetaan putkea pitkin sulkusyöttimelle.

RINNEKATTILA JA VARASTOHUONE

Kattilahuone ja varastohuone on tehty rinteeseen, jotta varaston täyttö olisi helpompaa.

YKSI KATTILA, KAHDELLA JOUSIPURKAIMELLA

Optimaalinen ratkaisu pitkiin varastosiiloihin. Tällä järjestelmällä pidennät täyttöaikoja. Erittäin hyvä ratkaisu konttivarastoa ajatteleville (esim. 2 kpl 2,5m jousipurkaimia).

KAKSI KATTILAA YHDELLE JOUSIPURKAIMELLE

Jousipurkainta pyörittää erillinen moottori. Lisäksi tarvitaan kaksi varastoruuvia. Hyvä ratkaisu, kun varastotila on pieni, mutta lämmöntarve on suuri.

HAKKEEN JAKOLAATTIKKO

Jos kattiloita enemmän (2, 3 tai 4) tai kattiloita tai kattilaa syötetään tankopurkaimella voidaan käyttää Hargassnerin jakolaatikkoa. Jakolaatikko on kuin pieni jousipurkain, jonka korkeutta voidaan säätää ja siihen voidaan kytkeä jopa 4 kattilaa.

KONTTIRATKAISUT

Konttilämmitys on erittäin helppo ratkaisu varsinkin kun halutaan avaimetkäteen ratkaisu. Varaston katto voidaan avata mekaanisesti tai hydraulisesti. Ulkovuoraus ja katto tehdään asiakkaiden toiveiden mukaan.

JATKORUUVIT

Hargassnerilla on kaksi erilaista jatkoruuvia. Toisellä päästään nurkkien taakse ja toisella voidaan viedä hakevarasto alemmaksi pienessä kulmassa.

HAKEVARASTO ALEMPANA

Pystyruuvin avulla hakevarasto voidaan sijoittaa huomattavasti alemmaksi kuin pannuhuone.

×