HAKEVARASTON TÄYTTÖJÄRJESTELMÄT

Uudella Hargassnerin pystyruuvilla voidaan täyttää niitä varastoja, mitkä olisivat vaikeita täyttää perinteisin menetelmin. Esimerkiksi sellaiset varastosiilot minne ei tavallisella kuormaajalla ylety. Syöttökaukaloa on saatavilla kahdella eri leveydellä: 2.10 ja 2.80m, sekä pyörillä helppoon kaukalon siirtelyyn. Riippuen paikasta, on myös mahdollista asentaa syöttökaukalo betonivaluun. Hargassnerilta löytyy myös lisälaidat kun kaukalo asennetaan maan pinnalle jotta hake olisi helppo purkaa esim. kuorma-autosta sekä sadesuoja. Myös vaakaruuvilla voidaan siirtää jopa11metriä pitkään varastosiiloon. Pystyruuvilla voi nostaa haketta kahdeksaan metriin asti ja hake viskataan käyttötarkoitukseen suunnittelulla lautasella, jossa on säädettävä heittoalue 4m – 5m. Suorituskyky: 50m3/tunnissa riippuen hakkeen laadusta.

HEITTÄVÄRUUVI

VAAKARUUVI

Vaakaruuvi sopii pitkien varastojen täyttämiseen tai jos varasto ei ole aivan seinän vieressä voidaan hake kuljettaa ensin umpiruuvissa.

VINORUUVI

Vinolla ruuvilla on helppo täyttää varasto joka ei ole kovin iso ja tämä on halvempi vaihtoehto kuin muut. Vinon ruuvin voi myös asentaa ilman syöttöruuvia eli pelkkä vino ruuvi.

AVORUUVI

Jos hakevarastoa täytettän vain toisesta reunasta, voidaan varastoon asentaa avoruuvi joka siirtää haketta muualle varastoon.

×