HAKKEEN VARASTOINTI

ECO-HK JOUSIPURKAIN

Ainutlaatuisia etuja yhdessä paketissa

Erittäin alhaisen vain 0.18 kW (70kW – 300kW: 0.25 – 0.55kW) moottorin tehon tarpeen ja erittäin kestävän kulmavaihteen ansiosta jousipurkain on varsin energiatehokas ja alentaa asiakkaiden sähkölaskuja. Tavanomaisiin jousipurkainjärjestelmiin verrattuna voidaan saavuttaa jopa 67% säästöt. Hargassnerin kulmavaihteen hyötysuhde on jopa 90% joten se on paljo tehokkaampi kuin tavalliset ruuvivaihteet. 

ERILLISESSÄ RAKENNUKSESSA

Kattila ja varastointi huone erillisessä rakennuksessa. Täyttö tapahtuu suoraan hakettamalla varastoon tai etukuormaajalla täyttäen.

KELLARIVARASTO JA KATTILAHUONE

Kattilahuone ja varastohuone ovat asuintalon kellarissa. Täyttö tapahtuu Hargassnerin vaakakairalla, joka kiinnitetään varastohuoneen seiniin.

HAKEVARASTO ON JOKO TOISESSA TAI ENSIMMÄISESSÄ KERROKSESSA

Täyttö tapahtuu Hargassnerin täyttöjärjestelmällä maatasosta. Täyttö voi tapahtua ruuvilla, jonka kapasitetti on noin 50m2 tunnissa. Hake tippu pidennetyssä putkessa sulkusyöttimelle.

RINNEKATTILA JA VARASTOHUONE

Kattilahuone ja varastohuone on tehty rinteeseen, jotta varaston täyttö olisi helpompaa.

ISOMPI HAKEVARASTO KAHDELLA JOUSIPURKAIMELLA

Optimaalinen ratkaisu pitkiin varastosiiloihin. Tällä järjestelmällä pidennät täyttöaikoja. Erittäin hyvä ratkaisu konttivarastoa ajatteleville (esim. 2 kpl 2,5m jousipurkaimia).

KAKSI KATTILAA YHDELLE JOUSIPURKAIMELLE

Jousipurkainta pyörittää erillinen moottori. Lisäksi tarvitaan kaksi varastoruuvia. Hyvä ratkaisu, kun varastotila on pieni, mutta lämmöntarve on suuri.

HAKKEEN JAKOLAATTIKKO

Jos kattiloita enemmän (2, 3 tai 4) tai kattiloita tai kattilaa syötetään tankopurkaimella voidaan käyttää Hargassnerin jakolaatikkoa. Jakolaatikko on kuin pieni jousipurkain, jonka korkeutta voidaan säätää ja siihen voidaan kytkeä jopa 4 kattilaa. Jakolaatikko voidaan laajentaa lisäreunoilla.

KONTTILÄMMITYS

Konttilämmitys on erittäin helppo ratkaisu varsinkin kun halutaan avaimetkäteen ratkaisu. Varaston katto voidaan avata mekaanisesti tai hydraulisesti. Ulkovuoraus ja katto tehdään asiakkaiden toiveiden mukaan.

Hargassner tuotteet

Jokaiselle oikea lämmitysjärjestelmä.

Hargassnerilla on kaikille sopiva Biolämmitysjärjestelmä. Pienen omakotitalon lämmitysjärjestelmästä aina isompiin keskuslämmitysjärjestelmiin (2,6Mw) sekä hotellien, julkisten rakennusten tai suurien maatilojen lämmitysjärjestelmiin.