Visio

MEIDÄN FILOSOFIAMME ON PUHDAS LUONTO JA TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

 Hargassner on ylpeä 30 vuoden kokemuksesta ja tuhansista tyytyväisistä asiakkaista. Asiakastyytyväisyys ja luontoystävällisyys ovat tärkeimmät päämäärät Hargasenrin filosofiassa ja ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka johtavat menestykseen yrityksen tulevaisuudessa.

 

HARGASSNERIN BRÄNDI

Pienet päästöt korkealla tehokkuudella, loistava käyttömukavuus ja pitkä elinikä luonnehtivat HARGASSNERIN brändiä. Hargassner ei kuitenkaan aio olla tutkimatta tarkkaan hyväksi havaittujen tuotteiden elementtejä ja jopa valmistaa parempia tulevaisuudessa.Hargassner panostaa vahvasti tuote- ja laatukehitykseen myös tulevaisuudessa.

Hargassner faktoja:

  • Hake-, pelletti- ja klapikattilat 6–2600kW
  • Yli 90 000 toimivaa kattilaa
  • Noin 10 000 kattilaa valmistuu vuosittain
  • 220 asiantuntevaa työntekijää, joista 40 on tuotekehityksessä.

Hargassner tarjoaa asiakkailleen ja yhteystyökumppaneilleen 30 000 neliötä valmistustilaa, sisältäen laajan T&K-osaston sekä koulutuskeskuksen huollolle ja asentajille ympäri maailmaa.

Hargassner tuotteet ovat saaneet lukuisia palkintoja ja sertifikaatteja. Energy Genie 2007 ja 2013 palkinto Energy Saving Fair -messuilla, Wels/Itävalta. Ensimmäinen palkinto kansainvälisessä innovaatiokilpailussa puuenergiasta Ranskassa vuosina 2000, 2007, 2008, 2009, 2010, 2014 ja 2015.

Hargassner tuotteet

Jokaiselle oikea biomassa lämmitysjärjestelmä.

Hargassnerilla on kaikille sopiva Biolämmitysjärjestelmä. Pienen omakotitalon lämmitysjärjestelmästä aina isompiin keskuslämmitysjärjestelmiin sekä hotellien, julkisten rakennusten tai suurien maatilojen lämmitysjärjestelmiin.